Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: Άμεσες και δωρεάν μεταφορές χρημάτων μεταξύ Ευρώπης και Αυστραλίας

Η Revolut ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση στην αγορά της Αυστραλίας προσφέροντας τις υπηρεσίες της σταδιακά σε 20.000 υποψήφιους πελάτες οι οποίοι βρίσκονται σε λίστα αναμονής!

Με την νέα αυτή εξέλιξη οι χρήστες της Revolut θα μπορούν να στείλουν και να λάβουν δωρεάν χρήματα μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Ευρώπης και Αυστραλίας με το πάτημα ενός κουμπιού, και αυτό από μόνο του είναι ένα σημαντικό ορόσημο, ειδικά για μια Fintech.

Η βασική μας προτεραιότητα είναι να κάνουμε μια μετρημένη προσέγγιση. Αρχικά ξεκινάμε στην Αυστραλία, προσφέροντας ένα κορυφαίο προϊόν στον τομέα των συναλλαγών και συναλλάγματος, αλλά με προσπάθεια επέκτασης του προϊόντος μας όπως αυτό βρίσκεται στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών λογαριασμών, κρυπτονομισμάτων αλλά και των μεταλλικών καρτών με τις περισσότερα προνόμια“, δήλωσε ο Will Mahon-Heap, Διευθυντής επέκτασης της APAC της Revolut.

Η μεταφορά χρημάτων μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Ευρώπης και της Αυστραλίας ήταν παραδοσιακά δαπανηρή και χρονοβόρα, με τις μεταφορές να χρειάζονται μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθούν. Μετατρέποντας τις μεταφορές σε άμεσες και δωρεάν μεταξύ των πελατών μας αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προς την κατάργηση των οικονομικών συνόρων, εξοικονομώντας τόσο χρόνο όσο και χρήμα για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο Mahon-Heap.

Το ότι στη σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην Ελληνική και Κυπριακή παροικία της Αυστραλίας, η οποία αριθμεί περίπου 460 χιλιάδες μέλη, κατατάσσοντας την ως την έβδομη μεγαλύτερη παροικία στην Αυστραλία, δείχνει και τις προσδοκίες που υπάρχουν ειδικά για την αγορά της Ελλάδας και την Κύπρου.

“Η αποστολή μας ήταν πάντα η δημιουργία μιας παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής πλατφόρμας, και η έναρξη της Beta έκδοσης στην Αυστραλία σηματοδοτεί το πρώτο βήμα στο παγκόσμιο ταξίδι μας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα προϊόν που έχει συμβάλλει στη βελτίωση της οικονομικής ευημερίας περισσότερων από πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ευρώπη και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αρχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και στην Αυστραλία”, δήλωσε ο Nik Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις