Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Viva Wallet συνεργάζεται με την Vista Bank στη Ρουμανία και “επιτίθεται” στην Ευρώπη

Ο CEO της Viva Wallet, Χάρης Καρώνης ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της εταιρείας με την Vista Bank, σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου στη Ρουμανία.

Από τώρα και στο εξής, το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Viva Wallet θα διατίθεται σε ρουμανικές επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν μηδενικό acceptance fee και να εξοικονομούν χρήματα στις πληρωμές μέσω κάρτας.

Η Ρουμανία είναι μέσα στις 12 νέες χώρες στις οποίες επεκτείνεται η Viva Wallet μαζί με τη Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία Ιταλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία και Τσεχία.

H ελληνική Fintech τα βάζει με μεγάλους παίκτες παροχής λύσεων ψηφιακών πληρωμών σε επαγγελματίες και μικρές εταιρείες μια και εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της με αιχμή του δόρατος την ανάπτυξη ιδιόκτητων τεχνολογικών υποδομών cloud (Azure) και μοναδικές υπηρεσίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μάλιστα!

Στο πρόσφατο Money20/20 η Viva Wallet ανακοίνωσε την νέα υπηρεσία αποδοχής πληρωμών σε Smartphones και tablets με PIN αλλά και την άμεση εκκαθάριση των πληρωμών που δέχονται οι έμποροι σε τοπικούς λογαριασμούς IBAN μάλιστα!

Αν στις παραπάνω προσφορές προσθέσουμε και την μηδενική προμήθεια, εφόσον οι έμποροι κάνουν χρήση των εταιρικών καρτών της Viva, αλλά και την αποδοχή 25 διαφορετικών μεθόδων πληρωμών, αντιλαμβανόμαστε ότι η Viva μπορεί να σταθεί στην Ευρώπη απέναντι σε παίκτες, όπως το PayPal  – iZettle,  αρκεί να έχει την απαραίτητη χρηματοδοτική κάλυψη, με την εταιρεία να προετοιμάζεται για τον τρίτο της γύρο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις