Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διάκριση για την Alpha Bank από την EBRD

Την Alpha Bank ανέδειξε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) ως την πλέον δραστήρια Τράπεζα στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου το 2018 στην Ελλάδα (“Most Active Issuing Bank in 2018 in Greece”).

Η διάκριση αυτή, την οποία λαμβάνει η Alpha Bank από την EBRD για δεύτερο συνεχές έτος, αναδεικνύει την συμμετοχή της στο “Trade Facilitation Programme” της EBRD.

Μέσω του συγκεκριμένου Προγράμματος, η Alpha Bank υποστηρίζει, από το 2016 μέχρι σήμερα, ελληνικές επιχειρήσεις, να ενισχύσουν τον εξαγωγικό τους προσανατολισμό και να ξεκινήσουν ή να επεκτείνουν τη διεθνή εμπορική τους δραστηριότητα σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει παρουσία η EBRD.

Στο πλαίσιο του “2019 EBRD Annual Meeting & Business Forum” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Σαράγεβο, το βραβείο παρέλαβαν, εκ μέρους της Alpha Bank, η Διευθύντρια της Διευθύνσεως Πιστοδοτήσεων Wholesale Banking, Γεωργία Φαρμάκη, η Διευθύντρια της Διευθύνσεως Χρηματοοικονομικής Διαχειρίσεως (Trading), Αικατερίνη Μαρμαρά και ο Διευθυντής της Διευθύνσεως
Χρηματοοικονομικών Προϊόντων, Αθανάσιος Παυλίδης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις