Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η σειρά Huawei P30 έφθασε τις 10 εκατ. πωλήσεις σε 85 ημέρες!

Ο όγκος των πωλήσεων της σειράς Huawei P30, έφτασε τις 10 εκ. πωλήσεις μέσα στις πρώτες 85 μέρες μετά το λανσάρισμα, ανακοίνωσε σήμερα ο ο Kevin Ho, πρόεδρος του τμήματος Συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας του Huawei, Consumer Business Group.

Αναλυτικά δήλωσε: «Οι πωλήσεις smartphones της Huawei για φέτος έφτασαν τις 100 εκατομμύρια μονάδες μόλις στις 30 Μαΐου, αρκετά νωρίτερα από τον χρόνο που χρειάστηκε για τις ίδιες πωλήσεις πέρυσι, το 2018. Ο χρόνος που χρειαστήκαμε για να φτάσουμε τις πωλήσεις των 10 εκ. τηλεφώνων, είναι κατά 62 ημέρες λιγότερος από τον αντίστοιχο χρόνο που πήρε η σειρά HUAWEI P20». Οι τρεις αυτοί μήνες, αποτελούν το νέο ρεκόρ πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της Huawei. Σημειώνεται ότι η σειρά HUAWEI P30 έχει αποσπάσει τίτλους όπως “Best Flagship of 2019” και “Best Phone for Photography”.

H Huawei έχει επενδύσει πάνω από 61 δισ. ευρώ την τελευταία δεκαετία με στόχο να εγκαθιδρύσει συνεργασίες και να παγιώσει την τεχνολογική της υπεροχή μέσα από αλυσίδες προμηθευτών software και hardware που βοηθούν την εταιρεία να πρωτοπορεί προσφέροντας καινοτομία και αναβαθμισμένη εμπειρία στη βιομηχανία των smartphones.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις