Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρία e-volution Awards για insurancemarket.gr και insurancepro

Στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων «e-volution Awards 2015» που αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής αγοράς σε ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, η money-market κατέκτησε 3 σημαντικές διακρίσεις.

Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Boussias Communications και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο GOTHAM City Stage παρουσία στελεχών της αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Η moneymarket απέσπασε 2 GOLD και 1 SILVER διάκριση για τις καινοτόμες εφαρμογές της στο e-commerce:
GOLD – Εφαρμογή Β2Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την υπηρεσία insurancepro, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ασφαλιστικών συναλλαγών που παρέχει καινοτόμα εργαλεία σε συνδυασμό με υπηρεσίες για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες ασφαλιστές.
GOLD – Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) για το insurancemarket.gr & insurancepro: Σε επίπεδο B2C, με το insurancemarket.gr έδωσε στον χρήστη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη διαδικασία από την έρευνα μέχρι και την αγορά 100% online και σε επίπεδο B2B με τo insurancepro και με το Customer Segment Analysis and Pricing Tool, ένα καινοτόμο big data εργαλείο που έχει σαν στόχο την παροχή χρήσιμων στατιστικών δεδομένων πάνω στη με σκοπό στη βελτιστοποίηση της τιμολογιακής και ποιοτικής του προσφοράς.
SILVER – Ηλεκτρονικά Καταστήματα / Ασφαλιστικές Υπηρεσίες για το insurancemarket.gr

Το insurancemarket.gr δίνει κατά μέσο όρο 65,000 μοναδικές προσφορές ανά μήνα, αριθμός που αντιστοιχεί στο στο 60% – 65% της δυνητικής αγοράς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις