Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Digitail: Χρηματοδότηση 220 χιλ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των κτηνιατρικών πρακτικών

Η Digitail σήκωσε 220 χιλ. ευρώ σε seed χρηματοδότηση για να ενισχύσει την ανάπτυξη του “κτηνιατρικού” λογισμικού της και της “ψηφιακής κάρτας υγείας” για κατοικίδια, σύμφωνα με το Tech.eu.

Η χρηματοδότηση προήλθε από τον accelerator Fast Track Malmo, την Nordic Web Ventures και angel επενδυτές όπως ο Christian Jantzen της Futuristic, ο Hampus Jakobsson, ο Erik Byrenius, ο Jonas Vig (CEO της MinDoktor) και ο Emil Sjödin από τη Refined.

Η Digitail, η ομάδα της οποίας δουλεύει σε Ρουμανία, Σουηδία, Γερμανία και Ισπανία, δημιουργεί ένα σύστημα το οποίο θα βοηθήσει τις κτηνιατρικές κλινικές να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και θα τις συνδέσει με ιδιοκτήτες κατοικιδίων αλλά και προμηθευτές.

Η SaaS startup επιδιώκει, ουσιαστικά, να ψηφιοποιήσει τις κτηνιατρικές διαδικασίες, βοηθώντας τις κλινικές να “χτίσουν” μια ηλεκτρονική παρουσία με ένα ενσωματωμένο σύστημα κρατήσεων, να διατηρήσουν και να αυξήσουν τους πελάτες τους και να έχουν τον έλεγχο των αποθεμάτων τους.

Επιπλέον, η Digitail, σχεδιάζει μια “ψηφιακή κάρτα υγείας” η οποία στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ζώων να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους κτηνιάτρους, χάρη σε κεντρικά αρχεία υγείας, εξατομικευμένα προϊόντα, συστάσεις ασφαλειών και άλλα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις