Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Visa εξαγόρασε την Payworks για την δημιουργία νέας πλατφόρμας πληρωμών

Η Visa ανακοίνωσε την εξαγορά της Payworks, μιας γερμανικής εταιρείας που παρέχει λογισμικό νέας γενιάς για πληρωμές με POS.

Η Visa θα συνδυάσει την υπηρεσία της Payworks για την επεξεργασία πληρωμών εντός καταστήματος με την πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών πληρωμών CyberSource, για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο προϊόν επεξεργασίας και αποδοχής πληρωμών για εμπόρους και αγοραστές. Η “συνένωση” αυτή θα προσφέρει στο κοινό μια “πολυ-καναλική” πλατφόρμα διαχείρισης πληρωμών με τη μορφή White-Label.

Η πλατφόρμα αυτή θα επιτρέψει στους πελάτες της Visa να προσφέρουν μια ενοποιημένη εμπειρία πληρωμής, είτε οι πελάτες τους πληρώνουν στο κατάστημα, είτε μέσω εφαρμογής είτε στο διαδίκτυο. Η εξαγορά “πατά” στην συνεργασία και την επένδυση της Visa στην Payworks τον Φεβρουάριο του 2018.

Η Payworks, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Pulse, προσφέρει μια ευέλικτη πλατφόρμα πληρωμών με κάρτες POS στο cloud ενώ δέχεται και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των Apple, Samsung και Google. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2012, έχει σηκώσει συνολικά 19 εκατ. δολάρια.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις