Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αυτή την Κυριακή το STARTUPPER MAG με ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Έρχεται” αυτήν την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, το πολυαναμενόμενο πρώτο τεύχος του STARTUPPER MAG, του νέου μηνιαίου περιοδικού της Startup σκηνής, μαζί με Το Βήμα της Κυριακής“.

Στόχος του πρώτου αυτού τεύχους, το οποίο θα είναι “αναφοράς”, είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, οι αναγνώστες θα μάθουν τι ακριβώς είναι μια “Startup” εταιρεία, θα γνωρίσουν βασικές έννοιες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και θα ενημερωθούν για το πώς θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Επιπλέον, θα εμπνευστούν από ελληνικά “success stories” ενώ θα βρουν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και απόψεις σημαντικών «μονάδων» της ελληνικής σκηνής αλλά και δημοσιογράφων.

Την ευθύνη της έκδοσης του STARTUPPER MAG έχει η ομάδα του StartupperGr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις