Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εθνική Τράπεζα: “Βάζει” το i-bank στη μικρή λιανική για πληρωμές σε ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις

Η RBS, εταιρεία σχεδιασμού και διάθεσης πρωτοποριακών συστημάτων διαχείρισης λιανικών συναλλαγών, σε στενή συνεργασία με την μοναδική κατασκευαστική εταιρεία τέτοιων συστημάτων στην Ελλάδα, MAT Technology, δημιούργησαν πρόσφατα και διαθέτουν, μέσω του πανελλαδικού δικτύου μεταπωλητών της RBS, μια νέα γενιά καινοτομικών προϊόντων, των οποίων τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες υπερβαίνουν τα έως σήμερα δεδομένα στον τομέα αυτό.

Τα προϊόντα της RBS επέλεξε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, προκειμένου να υπογράψει πρόσφατα μαζί της, σύμβαση στρατηγικής συνεργασίας, με σκοπό τον εξοπλισμό καταστημάτων μικρής λιανικής με τα συστήματα αυτά προκειμένου, μέσω αυτών, να εξυπηρετείται πανελλαδικά η νέα υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας i-bank Simple Pay Spot.

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot, οι καταναλωτές, στο σύνολο της χώρας, μπορούν να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα μικρής λιανικής της περιοχής τους (μίνι μάρκετ, ψιλικά, περίπτερο κ.ά.) με τη σήμανση “i-bank Simple Pay Spot” και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα, τους λογαριασμούς τους σε ΔΕΚΟ (ρεύμα, φυσικό αέριο, ύδρευση κ.ά.), τηλεπικοινωνίες και άλλους οργανισμούς ή να αγοράζουν άϋλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας. Η τράπεζα θα εμπλουτίζει διαρκώς τις διαθέσιμες πληρωμές λογαριασμών σε φορείς και επιχειρήσεις.

Μέλος του δικτύου “i-bank Simple Pay Spot” μπορεί να γίνει κάθε κατάστημα λιανικής, εφόσον μετά από θετική αξιολόγησή του, προμηθευτεί ένα από τα συστήματα της RBS, το οποίο στην συνέχεια θα συνδεθεί με ασφαλή τρόπο με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό το κατάστημα απολαμβάνει πολλαπλά οφέλη όπως:
Διεύρυνση εργασιών και νέα έσοδα, χωρίς επενδύσεις σε αποθέματα και χωρίς χρηματοοικονομικά κόστη
Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και κύρος
Άμεση ανταποδοτικότητα της επένδυση του συστήματος ταμείου, εφόσον αυτό πλέον αποτελεί και πηγή εσόδων για την επιχείρηση.

Το σύστημα ταμείου και ηλεκτρονικών συναλλαγών της RBS πέρα της εξυπηρέτησης της υπηρεσίας i-bank Simple Pay Spot, εξυπηρετεί ταυτόχρονα και ευρύτερες ανάγκες του καταστήματος όπως:
Έκδοση νόμιμων φορολογικών αποδείξεων λιανικής πώλησης και τιμολογίων
Πλήρης διαχείριση των ταμειακών συναλλαγών (πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, χειριστές, βάρδιες, αναμονή πελάτη κ.λπ.)
Εμπορική διαχείριση του καταστήματος (αποθήκη, πελάτες, προμηθευτές, λογαριασμοί κ.λπ.),
Πολιτικές loyalty (πόντοι, κουπόνια) κ.ά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις