Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung και Microsoft διευρύνουν τη στρατηγική συνεργασία τους

Samsung και Microsoft ανακοίνωσαν ένα νέο βήμα στη στρατηγική συνεργασία τους, με στόχο να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των καταναλωτών.

Ο λόγος για τα νέα Galaxy Note10, στα οποία οι δύο εταιρείες έρχονται πιο κοντά από ποτέ για να προσφέρουν στους χρήστες “μια απρόσκοπτη εμπειρία παραγωγικότητας σε όλες τις συσκευές, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες”.

Πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft είναι ενσωματωμένες και έτοιμες για χρήση στη νέα σειρά των Galaxy Note10. Για παράδειγμα, οι νέες συσκευές διαθέτουν βελτιστοποιημένη εφαρμογή του Outlook, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο, τις επαφές και τα αρχεία του σε ένα μόνο σημείο.

Ξεκινώντας από το φθινόπωρο, η εφαρμογή Gallery της Samsung θα αρχίσει να προσφέρει μια επιλογή συγχρονισμού φωτογραφιών με το Microsoft OneDrive, επιτρέποντάς στον χρήστη να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτές από οποιαδήποτε συσκευή. Η Google Photos προσφέρει ήδη αυτόν τον τύπο υπηρεσίας, αλλά η αποθήκευση cloud του OneDrive είναι μια καλή εναλλακτική λύση για όποιον δεν “εμπιστεύεται” τις πολιτικές ασφαλείας της Google.

Η τελευταία ενσωμάτωση που σχετίζεται με τη σειρά Galaxy Note10 είναι η ‘Σύνδεση με τα Windows’. Αυτή η λειτουργία είναι ενσωματωμένη στο Quick Panel των συσκευών και επιτρέπει στον χρήστη να στέλνει μηνύματα, να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις, να συγχρονίζει φωτογραφίες και να αντικατοπτρίζει το τηλέφωνό του σε Η/Υ.

Ο Satya Nadella, CEO της Microsoft, δήλωσε σχετικά: “Η Microsoft και η Samsung μοιράζονται μια μακρά ιστορία καινοτομίας και συνεργασίας και οι σημερινές ανακοινώσεις σηματοδοτούν το επόμενο στάδιο της συνεργασίας μας. Η φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να είναι πιο παραγωγικοί σε οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε – και ο συνδυασμός των έξυπνων εμπειριών μας με τις ισχυρές και νέες συσκευές της Samsung καθιστά αυτή την φιλοδοξία, πραγματικότητα”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις