Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mister Spex: Χρηματοδότηση 65 εκατ. ευρώ με στόχο την επέκταση

Ο Mister Spex, ο “online οπτικός της Ευρώπης”, σήκωσε, σύμφωνα με το Tech.eu, χρηματοδότηση 65 εκατ. ευρώ από την The Büll Family Office με συμμετοχή υφιστάμενων επενδυτών συμπεριλαμβανομένων των Grazia Equity, Stephan Schambach, και Ehssan Dariani. Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιοποιήσει τα χρήματα για επέκταση του καταστήματος και “άνοιγμα” σε νέες αγορές.

“Με τον τρέχοντα γύρο χρηματοδότησης, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την ανάπτυξή μας”, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Mister Spex, Dirk Graber. “Έχουμε τρεις ξεκάθαρες επενδυτικές προτεραιότητες: την επέκταση καταστημάτων, τη επέκταση σε διεθνείς αγορές και την περαιτέρω επέκταση των logistics”.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι καθιερώνει έναν νέο τρόπο αγοράς γυαλιών – έναν τρόπο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου με μια σειρά από υπηρεσίες και συμβουλές οπτικών. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν και να κάνουν προσαρμογές στα γυαλιά τους, εκτός από την αγορά τους. Η Mister Spex παρέχει ήδη αυτές τις υπηρεσίες σε συνεργασία με πάνω από 500 τοπικούς οπτικούς σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ολλανδία και στοχεύει στην επέκταση αυτού του δικτύου.

Η Mister Spex προσφέρει φακούς επαφής και άμεσα διαθέσιμα επώνυμα γυαλιά οράσεως και ηλίου μέσω των δικών της ηλεκτρονικών καταστημάτων, από την ίδρυσή της το 2007. Αν και το Φεβρουάριο του 2016 η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Βερολίνο, η κύρια εστίαση της παραμένει στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις