Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 90 εκατ. δολαρίων και στόχοι επέκτασης για τη Grammarly

Η Grammarly, μια “εργαλειοθήκη” που χρησιμοποιείται σήμερα από 20 εκατομμύρια ανθρώπους για να διορθώσει τη γραμματική τους (και όχι μόνο), “έκλεισε” ένα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 90 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το TechCrunch, με το νέο γύρο χρηματοδότησης, η αξία της εταιρείας ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια, καθώς αυτή ετοιμάζεται να επεκτείνει τα εργαλεία της και να τα προσφέρει σε περισσότερους χρήστες και πλατφόρμες.

Σήμερα, η Grammarly μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω διάφορων browsers, μέσω επεκτάσεων, σαν web app, μέσω mobile και desktop εφαρμογών και άλλων πλατφορμών όπως το Microsoft Office. Όμως καθώς η γραπτή επικοινωνία αυξάνεται συνεχώς στις μέρες μας, η λίστα των μέσων που “υιοθετούν” το Grammarly θα συνεχίσει να αυξάνεται.

“Η ψηφιακή επικοινωνία αυξάνεται και στον χώρο εργασίας έχουμε πιο κατανεμημένες ομάδες” δήλωσε ο Brad Hoover, CEO της εταιρείας, υποδεικνύοντας πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους “να παρουσιάζονται με σωστούς και ελκυστικούς τρόπους”.

Επικεφαλής του τελευταίου γύρου ήταν η General Catalyst, η οποία είχε ηγηθεί και του προηγούμενου γύρου χρηματοδότησης της εταιρείας, ύψους 110 εκατ. δολαρίων το 2017. Συνολικά μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει σηκώσει 200 εκατ. δολάρια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις