Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HR Awards: Βραβείο Most Innovative HR Consulting απέσπασε η CollegeLink

Βραβείο Most Innovative HR Consulting απέσπασε η CollegeLink, στα φετινά HR Awards με αφορμή την υπηρεσία HFR (Hands Free Recruitment), μέσω της οποία έχει βοηθήσει περισσότερες από 100 εταιρίες να μειώσουν σημαντικά το κόστος και φυσικά το Time to Hire φτάνοντας από την επικοινωνία της εκάστοτε ανάγκης μέχρι τις πρώτες συνεντεύξεις σε μόλις 12 ημέρες!

Η CollegeLink, έχει δημιουργήσει πλέον να εξαιρετικό Hub με 30,500+ ταλαντούχους νέους, διευρύνει συνεχώς το πελατολόγιο της! Όλο και περισσότερες καταξιωμένες και ανερχόμενες εταιρίες την εμπιστεύονται για την κάλυψη των αναγκών τους σε Internships & Entry-mid Level θέσεις. Στο πλαίσιο αυτό λάνσαρε και την εν λόγω υπηρεσία, η οποία δεν υπήρχε μέχρι στιγμής  στην αγορά των Recruiting Platforms.

Ο Ήμελος Γιάννης, συνιδρυτής της CollegeLink, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη βράβευση, καθώς είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας μας τον τελευταίο χρόνο. Προσπαθούμε συνεχώς να καινοτομούμε και είμαστε πολύ περήφανοι για την ανταπόκριση ως προς τα αποτελέσματα της δουλειάς μας!”

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις