Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Είσαι νέος και θέλεις να γίνεις CEO; Κάνε αυτό!

Είσαι νέος πτυχιούχος, με μικρή η καθόλου προϋπηρεσία και ονειρεύεσαι να γίνεις CEO μιας μεγάλης τράπεζας ή μιας πολυεθνικής εταιρείας στην Ελλάδα; Πολύ καλά κάνεις!

Όπως εξηγούν οι CEO Τράπεζας Πειραιώς, της AVIS και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft στην Ελλάδα, σε σχετική «αγγελία» που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα social media, τα προσόντα που απαιτούνται για να διεκδικήσει κάποιος τις θέσεις αυτές είναι αντίστοιχα με αυτά που έχει σχεδόν κάθε νέος που τέλειωσε το Πανεπιστήμιο: νέος πτυχιούχος, με γνώσεις υπολογιστή, μικρή ή και καθόλου προϋπηρεσία, καλή γνώση αγγλικών και υπολογιστών και διάθεση για δουλειά.
Αρκεί φυσικά να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά εργασίας μέσα από το πρόγραμμα Project Future, της Τράπεζας Πειραιώς. Εάν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε επισκεφθείτε το Project Future, το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που ενώνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 24/10.

Όπως τονίζεται στις «αγγελίες» που έχουν κατέκλυσαν το διαδίκτυο και τα social media, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί κανείς να διεκδικήσει με τον σωστό τρόπο και τόλμη το όνειρό του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις