Δύο βραβεία κατέκτησε η JOBSbnb στα φετινά Mobile Excellence Awards

Δύο βραβεία έλαβε η JOBSbnb στα φετινά Mobile Excellence Awards, κατά την τελετή απονομής την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, η JOBSbnb απέσπασε δύο Silver βραβεία στις εξής κατηγορίες:

  • Silver βραβείο Innovative Mobile Application / Start Up company στην κατηγορία «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν»
  • Silver βραβείο Digital Innovation through Mobile στην κατηγορία «Mobile Επιχειρηματικές Εφαρμογές και Μετασχηματισμός»

Η JOBSbnb είναι μια νέα υπηρεσία εύρεσης μόνιμης και έκτακτης εργασίας στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού, σε ένα χώρο με αρκετές παρόμοιες προτάσεις.Η JOBSbnb λειτουργεί «ταιριάζοντας» τους υποψήφιους εργαζόμενους με τις επιχειρήσεις βοηθώντας τους να συνεργαστούν, με τους δικούς τους όρους. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να βρει δουλειά στα μέτρα του και στις ανάγκες του ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Αντίστοιχα, ο επιχειρηματίας, ο manager της επιχείρησης ή ο HR Manager μιας αλυσίδας καταστημάτων, δεν χρειάζεται πλέον να βάζει αγγελίες, αφού γνωρίζει ποια ή ποιες θέσεις θέλει να καλύψει. Οπότε, μπαίνοντας στην πλατφόρμα, κάνει απλά απευθείας αναζητήσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 98% των επιχειρήσεων που εμπιστεύτηκαν το JOBSbnb.com έκλεισαν περισσότερες από 4 συνεντεύξεις με εξειδικευμένο προσωπικό ανά θέση σε λιγότερο από 5 λεπτά από τη στιγμή που έκαναν την αναζήτηση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε 8 μήνες από το λανσάρισμά του, το app έχει σημειώσει περισσότερα από 35.000 downloads από υποψήφιους εργαζόμενους και οι επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί τη JOBSbnb έχουν ξεπεράσει τις 900.

Το βραβείο παρέλαβε ο Ανδρέας William Γρίβας, Product & Digital Marketing Director της JOBSbnb, ο οποίος με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της JOBSbnb δήλωσε σχετικά:

“Με πολλή χαρά παραλαμβάνουμε αυτές τις βραβεύσεις, οι οποίες πιστοποιούν τους κόπους μας και επιβεβαιώνουν την επιτυχία της υπηρεσίας μας! Ευχαριστούμε όλους μας τους συνεργάτες και τους συγχαίρουμε για την ποιότητα που προσδίδει το προϊόν μας. Η JOBSbnb σε ιδιαίτερους καιρούς για το ελληνικό επιχειρείν, κάνοντας πολύ εύκολη την εύρεση εργασίας και προσωπικού, δημιουργεί πραγματική αξία στους κλάδους εστίασης και του τουρισμού, που είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας μας και η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας με 20% συμμετοχή στο ΑΕΠ. Η JOBSbnb όχι μόνο παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, αλλά συμβάλλει και στη μείωση της ανεργίας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των συμβαλλομένων πλευρών, με καινοτόμο και αμεσότατο τρόπο. Φιλοδοξούμε αυτή να είναι η αρχή για ένα μοντέλο που θα έχει γρήγορη ανάπτυξη και θα δημιουργήσει ένα ελκυστικό brand στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις