Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο, οικονομικό blockchain smartphone λανσάρει στην Ευρώπη η HTC

Ένα νέο κινητό έρχεται να προστεθεί στη σειρά “crypto” συσκευών της HTC. Ο λόγος για το HTC Exodus 1S το οποίο είναι η “συνέχεια” του Exodus 1 που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι και κόστιζε 699 δολάρια.

Η νέα “έκδοση” είναι αρκετά φθηνότερη, κοστίζει 244 δολάρια (219 ευρώ) και δεν θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ αλλά μόνο σε Ευρώπη, Ταιβάν, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Φυσικά, η HTC δέχεται πληρωμές για το συγκεκριμένο κινητό και σε κρυπτονομίσματα – bitcoin, ethereum, litecoin, Binance coin, και bitcoin cash.

Το HTC Exodus 1s δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν, να στέλνουν, να λαμβάνουν, να δανείζουν και να δανείζονται κρυπτονομίσματα, διατηρώντας την ιδιωτικότητά τους και παράλληλα συμβάλλοντας στην ασφάλεια του δικτύου. Κι αυτό, γιατί, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η πρώτη συσκευή που ενσωματώνει έναν κόμβο του bitcoin.

Εκτός από τα blockchain χαρακτηριστικά του, το κινητό διαθέτει οθόνη HD 5,7 ιντσών, μνήμη RAM 4 GB, εσωτερική μνήμη 64 GB και μια κάμερα 13 megapixel, ενώ φορτίζει μέσω MicroUSB.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις