Η ΑΒ Βασιλόπουλος ψηφιοποίησε τις δωροεπιταγές της με τη “βοήθεια” της Warply

Η Warply ανέλαβε για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος τη σχεδίαση και την υλοποίηση της ψηφιοποίησης των διατακτικών τροφής και των δωροεπιταγών για τους εταιρικούς πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Με κεντρικό πυλώνα μια εφαρμογή για κινητά, το “AB Vouchers” αποτελεί ένα στρατηγικό έργο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, με στόχο τη διευκόλυνση των B2B πελατών αλλά και του τελικού καταναλωτή που χρησιμοποιεί τις εταιρικές διατακτικές τροφής\δωροεπιταγές ΑΒ Βασιλόπουλος.

H νέα υπηρεσία “AB Vouchers” δίνει τη δυνατότητα σε εταιρικούς πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος να ανταμείβουν τους εργαζόμενους τους με διατακτικές τροφής και δωροεπιταγές, προσφέροντας τους, σύμφωνα με την εταιρεία, μια αξεπέραστη εμπειρία χρήστη.

Χάρη στην ευκολία πλοήγησης στην εφαρμογή “AB Vouchers” αλλά και κυρίως χάρη στην ηλεκτρονική διαδικασία εξαργύρωσης που πλέον γίνεται από το mobile application, οι τελικοί καταναλωτές έχουν τις προσωπικές τους διατακτικές τροφής\ δωροεπιταγές στο κινητό τους, μπορούν επίσης να παρακολουθούν πότε αυτές λήγουν και να λαμβάνουν αυτόματη ενημέρωση μέσω push notifications πριν τη λήξη τους, ώστε να μην ξεχνάνε να τις εξαργυρώνουν. Οι χάρτινες διατακτικές τροφής\δωροεπιταγές αντικαθίστανται πλέον ολοκληρωτικά.

Δεύτερος πυλώνας του έργου αποτελεί η loyalty και customer engagement πλατφόρμα “Warply Engage” μέσω της οποίας γίνεται η διαδικασία διανομής και εξαργύρωσης των διατακτικών τροφής \ δωροεπιταγών. Παράλληλα, οι εταιρικοί πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν εταιρικά προφίλ στην πλατφόρμα Warply Engage, μέσα από την οποία μπορούν να διαχειρίζονται τις διατακτικές τροφής \ δωροεπιταγές που προσφέρουν στους εργαζόμενους τους, με πλήρη αυτοματοποίηση και ευκολία στη διαδικασία διανομής.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ab_couponing

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις