Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στα 6,4 δισ. ευρώ έκλεισε το νέο ευρωπαϊκό fund του Carlyle Group

Στα 6,4 δισ. ευρώ “έκλεισε” το πέμπτο ευρωπαϊκό fund του, ο βρετανικός επενδυτικός όμιλος Carlyle!

Το fund, που ονομάζεται Carlyle Europe Partners V, ξεπέρασε τον στόχο του κατά 1 δισ. ευρώ αλλά και τα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά funds του ομίλου, που έφθασαν τα 3,75 και 5,35 δισ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πάνω από 300 επενδυτές από 37 χώρες επένδυσαν στο νέο fund.

To Carlyle Europe Partners V διαχειρίζεται μια ομάδα 40 ατόμων σε 5 ευρωπαϊκά γραφεία, η οποία επενδύει σε ευρωπαϊκές εταιρείες μεσαίου μεγέθους, από πολλούς τομείς και βιομηχανίες αρκεί να “βλέπει” σημαντικές δυνατότητες μετασχηματισμού τους.

Οι Marco De Benedetti και Gregor Boehm, επικεφαλής της συμβουλευτικής ομάδας της Carlyle Europe Partners δήλωσαν: “Νιώθουμε τιμή αλλά και ενθουσιασμό από την έντονη υποστήριξης και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι partners μας. Αυτή η τελευταία επιτυχημένη συγκέντρωση κεφαλαίων αντικατοπτρίζει τη δύναμη του franchise της Carlyle Europe Partners … είμαστε σίγουροι για την αποδεδειγμένη ικανότητα της ομάδας μας να δουλεύει μαζί με εταιρείες στην Ευρώπη για να εκπληρώσει τους στρατηγικούς τους στόχους”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις