Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Optima Bank: Ο νέος “παίκτης” του ελληνικού τραπεζικού τομέα

Η Optima bank ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της, και μπαίνει επίσημα στον τραπεζικό κλάδο, με την “υπογραφή” του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.

Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας, στο Ψυχικό (Ολυμπιονικών 330 και Βενιζέλου), άνοιξε τις πόρτες του, σε λιγότερο από 3 μήνες, και παρέχει πλεόν μια ευρεία γκάμα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα καταστήματα της Optima bank τα ταμεία αποτελούν παρελθόν, αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ, αλλά σε γραφεία συνεργασίας.

Επίσης, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ώστε να διασφαλίζεται η άνεση και η ιδιωτικότητα των πελατών. Στόχος της Optima bank είναι να κάνει κάτι ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα: “να μετατρέψει κάθε τραπεζική συναλλαγή σε μια πρωτόγνωρη, ευχάριστη εμπειρία για όλους”.

«Η Optima bank δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που η Ελλάδα, η οικονομία και η κοινωνία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο οι τράπεζες έχουν κομβικό ρόλο. Για να γίνει αυτό χρειάζεται οι τράπεζες να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες και όχι το αντίστροφο. Στην Optima bank είδαμε τα πάντα από την αρχή. Μέσα από μια διαφορετική φιλοσοφία επιδιώκουμε να προσφέρουμε με ανθρώπινο πρόσωπο την καλύτερη τραπεζική εμπειρία στη χώρα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Σημειώνεται πως η Optima bank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της, όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις