Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων στην πρώτη εκδήλωση για την γυναικεία επιχειρηματικότητα στη Λαμία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση στη Λαμία σχετικά με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Στην συζήτηση, με τίτλο “How to become a female enterpreneur?”, που διοργάνωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Orange Grove και το BridgeHub συμμετείχαν συνολικά περίπου 50 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 60 ετών, όλων των ιδιοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καταγράφηκαν διάφορα στοιχεία για την περιοχή, κυρίως οι ανάγκες, τα εμπόδια αλλά και οι ευκαιρίες που συναντούν οι γυναίκες εκεί σε σχέση με την επιχειρηματικότητα. Τα στοιχεία αυτά συζητήθηκαν μεταξύ των παρευρισκομένων και έθεσαν τις βάσεις για το εποικοδομητικό brainstorming που ακολούθησε. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι οι γυναίκες της περιοχής είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες αλλά και να δημιουργήσουν βάσεις για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Στο τέλος της συζήτησης αναλύθηκαν τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, με “στόχο” στην επόμενη εκδήλωση, που θα γίνει μέσα Δεκεμβρίου, να σχεδιαστούν νέες προσπάθειες γύρω από τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, και να πραγματοποιηθούν μελλοντικά οι ιδέες των γυναικών της Φθιώτιδας.

Με πληροφορίες από το mag24.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις