Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Alexa πλέον σας θυμίζει πότε πρέπει να πάρετε τα χάπια σας!

Τώρα που η Amazon έχει καταφέρει να “βάλει” την Alexa, την ψηφιακή της βοηθό, σε εκατομμύρια σπίτια, ψάχνει τρόπο για να την κάνει πιο χρήσιμη.

Σε αυτό το πλαίσιο και ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα, η Alexa θα μπορεί να υπενθυμίζει στους χρήστες πότε πρέπει να πάρουν την φαρμακευτική τους αγωγή.

Για να γίνει αυτό, η Amazon συνεργάστηκε με την Giant Eagle, μια αλυσίδα φαρμακείων με πάνω από 200 καταστήματα σε Pennsylvania, Ohio, Maryland, West Virginia και Indiana. Εκπρόσωπος της Giant Eagle δήλωσε στο CNBC, ότι οποιοσδήποτε έχει μια “συνταγή” φαρμάκων και μια συσκευή Alexa θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία.

Πώς λειτουργεί

Οι πελάτες της Giant Eagle που θέλουν να επωφεληθούν της νέας υπηρεσίας θα πρέπει να φτιάξουν ένα ειδικό προφίλ και να ορίσουν έναν προσωπικό κωδικό που θα διασφαλίζει ότι η Alexa δεν θα στέλνει ειδοποιήσεις σε λάθος χρήστη.

Αφού συνδεθούν στους λογαριασμούς στους, οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν την Alexa για τα φάρμακα τους και να λάβουν μια περιγραφή του καθενός. Μπορούν επίσης να ζητήσουν από την Alexa να “διαχειριστεί την αγωγή τους”, για να ξεκινήσει η συσκευή να τους ενημερώνει. Μόλις έρθει αυτή η στιγμή, ο χρήστης μπορεί επίσης να ρωτήσει ποιο φάρμακο πρέπει να πάρει τη συγκεκριμένη στιγμή. Η Alexa θα ζητήσει ξανά τον προσωπικό κωδικό και στη συνέχεια θα απαντήσει.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις