Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυνατότητα συνδρομής προσφέρει πλέον στους χρήστες της η Lime!

Νέα, συνδρομητική προσφορά λανσάρει η Lime με στόχο να επιτρέψει στους επιβάτες της “να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την υπηρεσία της.”

Σύμφωνα με δημοσίευση της εταιρείας, η νέα επιλογή, που ονομάζεται LimePass, θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία ενώ σταδιακά είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.

Ο Kevin Shi, product manager της Lime δήλωσε σχετικά: “Γνωρίζουμε ότι πάνω από το 50% των αναβατών μας σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη Lime για τις μετακινήσεις τους και τα προσωπικές καθημερινές διαδρομές τους μέσα στην πόλη. […] Με τη νέα υπηρεσία μας, είμαστε περήφανοι που τους προσφέρουμε έναν οικονομικότερο τρόπο για να μετακινηθούν στην πόλη και να διαχειριστούν τα βεβαρημένα προγράμματά τους”.

Το Lime Week Pass παρέχει απεριόριστα ελεύθερα “ξεκλειδώματα” πατινιών για επτά συνεχόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συνδρομή μπορεί να πληρωθεί μέσα σε δύο- τρεις ημέρες, ανάλογα με το πόσο συχνά ο χρήστης χρησιμοποιεί ένα Lime. Σύμφωνα με την εταιρεία, “αυτή η πρώτη συνδρομητική προσφορά που λανσάρεται στον χώρο της μικρο-κινητικότητας”.

Οι χρήστες της Lime μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ανοίγοντας την εφαρμογή της εταιρείας, πατώντας στο μενού στην επάνω αριστερή γωνία, επιλέγοντας το εικονίδιο LimePass και ακολουθώντας τις υποδείξεις. Η εταιρεία, ωστόσο, σημειώνει ότι “η τιμολόγηση και η συμμετοχή μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις