Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Industry 4.0 NOW crowdhackathon: Οι ομάδες που διακρίθηκαν

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στο Hilton Hotel Athens, πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του ΣΕΒ, με τίτλο Βιομηχανία 4.0: η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί”.

Στο συνέδριο συμμετείχαν οι 8 ομάδες που διακρίθηκαν στο Industry 4.0 Now Crowdhackathon και ανακοινώθηκαν οι τρεις νικητές οι οποίες κέρδισαν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 18000 ευρώ και την εισαγωγή τους στο 2μηνο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του ΣΕΒ.

Οι ομάδες που συμμετείχαν:

Οι ομάδες που κέρδισαν τα τρία χρηματικά έπαθλα:

Το πρώτο βραβείο και τα 10000 ευρώ κέρδισε η ομάδα Αnalogprogrammers, το δεύτερο βραβείο και τα 5000 ευρώ κέρδισε η ομάδα Alarm και το τρίτο βραβείο και τα 3000 ευρώ κέρδισε η ομάδα TRESL.

Σημειώνεται ότι τo industry 4.0 NOW crowdhackathon είναι μία πρωτοβουλία ανοιχτής καινοτομίας του ΣΕΒ, η οποία έχει στόχο να φέρει το οικοσύστημα της καινοτομίας και των startups κοντά στη βιομηχανία, ώστε να διερευνηθούν δυνατότητες και σενάρια ψηφιακού μετασχηματισμού και ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός ζητήθηκε από τις ίδιες τις επιχειρήσεις να προσδιορίσουν θέματα και προβλήματα για τα οποία θέλουν να διερευνήσουν ψηφιακές λύσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις