Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SpinLab: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο επιτάχυνσης

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον δέκατο κύκλο του SpinLab Accelerator, ενός εκ των τριών μεγαλύτερων γερμανικών προγραμμάτων επιτάχυνσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Startups που δραστηριούνται στους παρακάτω τομείς: eHealth, IoT, InsurTech, Automotive, Sensors, Industry, Energy, Smart City, Blockchain, Artificial Intelligence, Wearable Technology, Security.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν πρέπει να είναι σε αρχικό στάδιο, ωστόσο να έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν το αρχικό προϊόν τους και να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το αρχικό επιχειρηματικό τους πλάνο. Επίσης βασική προϋπόθεση είναι να μην έχουν λάβει κεφάλαια κάτω από 1 εκατ. δολάρια, είτε αυτά προέρχονται από έσοδα είτε από χρηματοδοτήσεις.
Οι ομαδες, τέλος, θα πρέπει να μιλούν άπταιστα γερμανικά ή αγγλικά.

Το πρόγραμμα είναι 100% δωρεάν και έχει έδρα στο Leipzig της Γερμανίας, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης Startup σκηνής. Όσοι καταφέρουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα δικτυωθούν με εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια και θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την εταιρεία τους κάτω από την “ομπρέλα” εταιρειών όπως η Porsche και η Deutsche Bank.
Μία από τις προτεραιότητες του SpinLab, άλλωστε, είναι η τοποθέτηση των Startups σε πιλοτικά projects εντός του δικτύου συνεργατών του. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε Startup που θα γίνει δεκτή θα λάβει χρηματοδότηση τουλάχιστον 6,000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 28 Ιανουαρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις