Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Web Development (.Net) Academy επιστρέφει στο AceIn!

Το Web Development (.Net) Academy, το σεμινάριο – θεσμός για Developers στην Ελλάδα επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά!

Το σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από το CollegeLink με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ACEin, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 28 Φεβρουαρίου στο Athens Center for Εntrepreneurship and Innovation (AceIn) και απευθύνεται σε όλους του Developers.

Μέσα σε 9 ημέρες και συνολικά 32 εκπαιδευτικές ώρες, οι πολύ έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, Αρχιμήδης Μερτζάνος από την εταιρεία Hellenic Technologies & Γιώργος Τρύφωνας από την Linakis Digital, θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε όλο το φάσμα του Web Development και θα τους προετοιμάσουν απόλυτα για την αγορά εργασίας! Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, οι τρεις αυτές εβδομάδες θα είναι γεμάτες και από ευκαιρίες καριέρας σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και networking με επαγγελματίες.

Σε προηγούμενα Web Development (.Net) Academies έχουν παραβρεθεί πάνω από 200 developers, το τοπ 5% των οποίων δηλώνει πως βρήκαν δουλειά πριν την ολοκλήρωση του σεμιναρίου στις εταιρίες-χορηγούς, τα ¾ ότι εργάζονται στο αντικείμενο από το 1ο τρίμηνο από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και το 90% πως το σεμινάριο τους βοήθησε ουσιαστικά να βρουν την επόμενη εργασία τους.

 Τί θα κερδίσεις;

  •  Πρακτική άσκηση μέσω hands on project
  • Ευκαιρίες καριέρας σε κορυφαίες εταιρίες (Linakis Digital, ImprovIT, Upstream, Threenitas, Indice)
  • Networking με επαγγελματίες
  • Αρκετό food for code από το Goody’s Burger House
  • Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Τί θα μάθεις;

 HTML: Θα μάθεις να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να συνδέεις html σελίδες & να σχεδιάζεις την εμφάνισή τους με τη βοήθεια της CSS.

Javascript/jQuery: θα μάθεις να δημιουργείς και να προσθέτεις δυναμικά και διαδραστικά στοιχεία στις σελίδες με την βοήθεια της Javascript και της βιβλιοθήκης της jQuery.

SQL: Θα μάθεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι πίνακες στην βάση δεδομένων. Θα μπορείς να επιλέγεις, να προσθέτεις, να ανανεώνεις και να διαγράφεις δεδομένα από τους πίνακες.

.NET: Θα ασχοληθείς με το framework .NET, με το οποίο θα δημιουργήσεις όλη την λειτουργικότητα των σελίδων σου και θα μπορείς να επεξεργαστείς δεδομένα από την βάση σου.

Intro to Git & Version Control: Θα εξοικειωθείς το περιβάλλον git το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι εκδόσεις του κώδικα.

Develop a Web Application: Θα αναπτύξεις ένα πλήρως λειτουργικό web application.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις