Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

e-table: Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και λανσάρισμα στον Βόλο

Η πλατφόρμα για online κρατήσεις σε εστιατόρια e-table.gr ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για κάθε κράτηση, κριτική ή κοινοποίηση στο facebook, το e-table ανταμείβει τους χρήστες  με πόντους  για να κερδίσουν επιπρόσθετη έκπτωση στα εστιατόρια, ανεξάρτητα από τις εκπτώσεις που ήδη αυτά προσφέρουν.

To e-table.gr ανακοίνωσε τα πρώτα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα στα οποία μπορεί ο χρήστης να αξιοποιήσει τους πόντους του.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης  θα τρέχει συνεχώς, με το e-table να αυξάνει συνεχώς την δυναμική του ως  η πρώτη ολοκληρωμένη online πλατφόρμα κρατήσεων σε εστιατόρια: Πλέον, λειτουργεί και στον Βόλο αριθμώντας 900 εστιατόρια που συνεργάζονται μαζί του.

Ειδικότερα, με το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών αν κάποιος συγκεντρώσει 1.000 πόντους κερδίζει 10 ευρώ επιπλέον έκπτωση ενώ με 2.000 πόντους αφαιρούνται επιπλέον 25 ευρώ από τον τελικό του λογαριασμό. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει  κάνει κράτηση με έκπτωση 30% σε ένα εστιατόριο και εξαργυρώνει ταυτόχρονα 2000 πόντους δηλαδή 25 ευρώ τότε για έναν λογαριασμό 60 ευρώ θα πληρώσει τελικά μόλις 17 ευρώ.

photo1

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις