Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Aqurance: Στους φιναλίστ των Red Herring Top 100 Europe η ελληνική startup

Στα παγκοσμίου φήμης επιχειρηματικά βραβεία Red Herring Top 100 Europe, ανάμεσα σε καινοτόμες εταιρείες που διαθέτουν επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, συμμετέχει ως finalist και η ελληνική startup Aqurance.

Το Startupper.gr την είχε παρουσιάσει στο Η startup που «εισάγει» τις μεγάλες φαρμακευτικές στην ψηφιακή «εποχή»

Τα βραβεία Red Herring συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τις πιο δυναμικές επενδυτικές εταιρείες και τις πιο καινοτόμες τεχνολογικά startups σε μια εκδήλωση όπου συζητούνται θέματα για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις αναδυόμενες τάσεις.

Η ομάδα των Red Herring επέλεξε εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες μέσα από ένα σύνολο εκατοντάδων στην Ευρώπη. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε 20 ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια: κατά πόσο «διαταράσσουν» την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, το αποτύπωμά τους στην αγορά, την τεχνολογική καινοτομία, την εκτέλεση στρατηγικής, την οικονομική τους απόδοση, καθώς και την επίδρασή τους στην κοινωνία. Επιπλέον, αξιολογείται το κατά πόσο έχουν διεισδύσει σε αναδυόμενες αγορές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομιλητές όπως ο Charlie Muirhead, σύμβουλος της Firestartr.co και Erik Jorgensen, Investment Director της Intel Capital μοιράστηκαν πολύτιμες συμβουλές με τους συμμετέχοντες CEO.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εχθές παρουσιάστηκε το πεδίο δραστηριοτήτων της Aqurance καθώς και η πορεία ανάπτυξής της. Οι νικητές των Red Herring Top 100 Europe θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 15 Απριλίου.

“Σε μια περίοδο που η δημιουργία επιχείρησης στην Ελλάδα είναι δύσκολο εγχείρημα, ορισμένες φορές ακατόρθωτο, η Aqurance έχει καταφέρει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να παράγει εξαγωγές και να αποδεικνύει καθημερινά ότι η σκληρή προσπάθεια ανταμείβεται. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρία αποφάσισε να συμμετέχει στο θεσμό των Red Herring. Μια από τις δύο ελληνικές εταιρίες που έχουν φτάσει στο στάδιο αυτό για πρώτη φορά”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Aqurance.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις