Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ERGO προσκαλεί startups από την Ελλάδα στον επιταχυντή «Axel Springer Plug and Play»

Ένα μοντέρνο κτίριο γραφείων με πλήρη επαγγελματική υποστήριξη από συμβούλους, στο κέντρο του Βερολίνου, κεφάλαιο εκκίνησης ύψους 25,000 ευρώ, καθώς και ευκαιρία συνάντησης με επενδυτές από την Silicon Valey προσφέρει το πρόγραμμα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων «Axel Springer Plug and Play».

Νεοφυείς επιχειρήσεις από όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία από τις πολυπόθητες θέσεις του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου στον «Axel Springer Plug and Play» μέχρι τις 3 Μαΐου, ενώ σύντομα θα έχουν την ευκαιρία υποβολής για τον επόμενο κύκλο έως τις 31 Αυγούστου. Επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις από όλα τα μέρη του κόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα στα γραφεία του «Axel Springer Plug and Play», συμμετέχοντας σε σειρά εργαστηρίων για 100 μέρες, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος καθοδήγησης (mentoring & coaching). Επιπλέον, οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης «Demo Day», σε πιθανούς ενδιαφερόμενους εθνικούς και πολυεθνικούς επενδυτές (venture capitals).

Ο επιταχυντής στο Βερολίνο αποτελεί μια κοινοπραξία του Γερμανικού εκδοτικού οίκου «Axel Springer Α.Ε.» και του τεχνολογικού κέντρου «Plug and Play Tech Center» στο Silicon Valey της Καλιφόρνιας. Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 7ο «Axel Springer Plug and Play» που διοργανώνεται τον Αύγουστο του 2015, μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον εξής σύνδεσμο: http://www.axelspringerplugandplay.com/apply/.

Ως Εταιρικός Υποστηρικτής στην ενίσχυση του επιταχυντή συμμετέχει και ο Ασφαλιστικός Όμιλος ERGO. ήταν ο πρώτος Εταιρικός Υποστηρικτής του «Axel Springer Plug and Play» από τον Αύγουστο του 2014. Ο Lars von Lackum, Επικεφαλής Ανάπτυξης του επιχειρηματικού Ομίλου ERGO, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, και σε αυτή τη βάση, αναμένουμε πολλές δημιουργικές και τολμηρές ιδέες από τις συμμετέχουσες νεοφυείς επιχειρήσεις». Από την πλευρά της ERGO, ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, Στάθης Τσαούσης αναφερόμενος στην κοινωνική ευθύνη και δράση της εταιρίας, τόνισε: «Εμείς στην Ελλάδα βρισκόμαστε στο πλευρό των νέων επιχειρηματιών που αναζητούν ευκαιρίες εξωστρέφειας και χρηματοδότησης της ιδέας τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις