Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στους Εθνικούς Πρωταθλητές των European Business Awards η ONEX

H ONEX βραβεύτηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου, ως μία από τους 60 Εθνικούς Πρωταθλητές των εφετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM.

Η εταιρεία διακρίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον διεθνή θεσμό των European Business Awards, ο οποίος επιβραβεύει τις άριστες πρακτικές, την καινοτομία και την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα των εταιρειών της Ε.Ε. Ο Πάνος Ξενοκώστας, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ, διαγωνίζεται στην κατηγορία του «RSM Επιχειρηματία της Χρονιάς» και διεκδικεί πλέον επάξια μια θέση στη δεκάδα του τελικού.

Η ΟΝΕΧ αποτελεί έναν πολυεθνικό τεχνολογικό και επενδυτικό Όμιλο με διεθνή παρουσία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Την τελευταία 6ετία η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας όπως ο Αεροπορικός, η Επιστήμη των Υλικών μέσω της Νανοτεχνολογίας, η Ασφάλεια Κρίσιμων Υποδομών και η Πολιτική Προστασία καθώς και οι Ιχθυοκαλλιέργειες. Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη επενδυτική δραστηριότητα στη Ν.Α. Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική σε στρατηγικούς τομείς, συνάπτοντας συνεργασίες με επενδυτές για την προώθηση καινοτόμων επενδύσεων.

Έχοντας ήδη διανύσει 10 χρόνια επιτυχούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο Όμιλος ΟΝΕΧ διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο διαφόρων και ανεξαρτήτων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, απασχολεί πάνω από 400 άτομα και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο κορυφαίων συνεργασιών με τους μεγαλύτερους και γνωστότερους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις