Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Visa Innovation Program: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 3ο κύκλο – Open Day στις 6 Απριλίου

Ο 3ος κύκλος του προγράμματος Visa Innovation Program είναι γεγονός. Το Visa Innovation Program είναι μια συνεργατική πλατφόρμα που συγκεντρώνει το ελληνικό οικοσύστημα των Τεχνολογιών στον Χρηματοοικονομικό Τομέα (fintech), τη Visa και τους συνεργάτες της για τη δημιουργία νέων λύσεων ψηφιακών πληρωμών σε τομείς της οικονομίας.

Το πρόγραμμα στοχεύει σε μεγάλες και μικρού μεγέθους fintech και startup εταιρείες με ολοκληρωμένη ή ημι-λειτουργική λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς με προτεραιότητα τέσσερις θεματικές περιοχές που αφορούν ενδυνάμωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, νέες ροές πληρωμών, νέες εμπειρίες πληρωμών και έξυπνες πόλεις.

Το πρόγραμμα θα ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ακολουθήσουν μια ανθρωποκεντρική σχεδιαστική προσέγγιση και θα αξιοποιήσουν τη μέθοδο της συνδημιουργίας, καθώς και τη μέθοδο ανοιχτής καινοτομίας σε μια προσπάθεια να προσαρμόσουν τις υφιστάμενες λύσεις τους σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και προκλήσεις της αγοράς.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές έως τις 15 Απριλίου! Στο πλαίσιο αυτό, η Crowdpolicy διοργανώνει μια ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Visa Innovation Program SEE στις 6 Απριλίου, 17:00 ανοιχτή για όλες τις εταιρείες startups που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δηλώνοντας συμμετοχή, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο σχετικά με το Visa Innovation Program SEE.

Ατζέντα

17:00–17:10 Παρουσίαση προγράμματος Visa Innovation Program, Βίκυ Φωτεινού, Program Manager, Crowdpolicy

17:10–17:20 Ευκαιρίες ανέλιξης και συνεργασιών μέσα από το Visa Innovation Program, Νίκλας Παλαγγιάς, Co-Founder, Quadible, Βαγγέλης Ρωσσέτος, Founder, Simply POS, Κώστας Σιαμπάνης, CEO & Co — Founder, Wysely

17:20–17:30 Οι τράπεζες ως συνεργάτες με fintech startups, Κωνσταντίνος Βαΐτσας, Head of Digital Innovation, Alpha Bank

17:30–18:00 Q&A από όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με το Visa Innovation Program και τον τρόπο συμμετοχής τους σε αυτό

Γενικός Συντονισμός: Κωνσταντίνος Καλογεράκης, Chief Innovation Officer, Crowdpolicy

Δηλώστε συμμετοχή στο Open Day  εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή στο Visa Innovation Program , εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις