Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο ενεργειακός γίγαντας του Ηνωμένου Βασιλείου OVO αποκτά την εφαρμογή φόρτισης EV Bonnet

Η εξαγορά στοχεύει στην αύξηση της υιοθέτησης των EV και στο ξεκλείδωμα νέων ευκαιριών, όπως νέα χαρακτηριστικά και ενσωμάτωση στο σπίτι.

Η βρετανική εταιρεία ενέργειας OVO ανακοίνωσε την εξαγορά της δημόσιας εφαρμογής φόρτισης EV Bonnet για ποσό που παραμένει άγνωστο.

Η εξαγορά στοχεύει στην αύξηση της υιοθέτησης των EV και στο ξεκλείδωμα νέων ευκαιριών, όπως νέα χαρακτηριστικά και ενσωμάτωση στο σπίτι.

Η Bonnet είναι μία από τις μεγαλύτερες δημόσιες εφαρμογές φόρτισης καταναλωτών, με πάνω από το 80% των σημείων φόρτισης του Ηνωμένου Βασιλείου, διαθέσιμα στην εφαρμογή. Οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εντοπίσουν, να χρησιμοποιήσουν και να πληρώσουν για δημόσια σημεία φόρτισης χωρίς εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών καρτών ή συνδέσεων.

Το δίκτυό της είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Shell, λειτουργεί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία χρησιμοποιώντας τοπικές υποδομές, όπως στύλους λαμπτήρων και κολωνάκια ως σημεία φόρτισης.

Η εταιρεία είχε προηγουμένως συγκεντρώσει 8,6 εκατομμύρια λίρες σε χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 700.000 λιρών σε crowdfunding.

Το έξυπνο εργαλείο φόρτισης της OVO για οικιακή φόρτιση EV – Charge Anytime, έχει εξοικονομήσει στους πελάτες περισσότερα από 3 εκατομμύρια λίρες από τότε που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις