Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Ο Γενικός Διευθυντής της Emea Media, Βασίλης Γιακαμόζης, μίλησε για τα Startupper Awards 2023

Ο Γενικός Διευθυντής της Emea Media μας είπε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα βραβεία- θεσμός για το εγχώριο οικοσύστημα καινοτομίας, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στον Ελληνικό Κόσμο!

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος υποδέχθηκαν αυτό το Σάββατο στη φιλόξενη συχνότητα του ONE CHANNEL τον Γενικό Διευθυντή της Emea Media, Βασίλη Γιακαμόζη, ο οποίος μας είπε τα πάντα για τα Startupper Awards 2023. Η μεγάλη γιορτή της καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου με στόχο να αναδειχθούν οι κορυφαίες Startups της χρονιάς.

Η επιλογή των νικητών έγινε από την έμπειρη συντακτική ομάδα του Startupper, η οποία επέλεξε τους καλύτερους των καλύτερων σε 21 ξεχωριστές κατηγορίες. Όπως ακούμε τον κ. Γιακαμόζη να λέει σε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που αναρτήθηκε στο Startupper TV, «αυτά τα βραβεία προέρχονται από την καθημερινή επικοινωνία της ομάδας του Startupper με όλες τις εταιρείες του χώρου. Μιλάμε καθημερινά με τους Founders, με τα στελέχη των εταιρειών, παρακολουθούμε τις επιτυχίες τους, τις αποτυχίες τους και είμαστε σε μια θέση να πιάσουμε τον παλμό της αγοράς και να αναδείξουμε τους καλύτερους».

 

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης του Βασίλη Γιακαμόζη στον τηλεοπτικό «ΜΟΝΟΚΕΡΟ»:

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις