Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η traveltech startup για millennials WeRoad συγκεντρώνει 18 εκατομμύρια ευρώ

Η επένδυση θα ενισχύσει τις μοναδικές ταξιδιωτικές προσφορές και θα στοχεύσει στην αγορά των ΗΠΑ.

Η WeRoad, μια traveltech startup, με έδρα το Μιλάνο, που απευθύνεται ειδικά στους millennials, εξασφαλίζει χρηματοδότηση Series B ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ. Η επένδυση θα ενισχύσει τις μοναδικές ταξιδιωτικές προσφορές και θα στοχεύσει στην αγορά των ΗΠΑ.

Δραστηριοποιούμενη στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η startup σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την επένδυση για να αναπτύξει περαιτέρω και να κλιμακώσει την προσφορά της.

Ο γύρος Series Β της WeRoad καθοδηγήθηκε από το H14, το ιταλικό οικογενειακό γραφείο με επικεφαλής τον Luigi και την Barbara Berlusconi, παιδιά του εκλιπόντος πρωθυπουργού της Ιταλίας Silvio Berlusconi, και άλλα άγνωστα μέρη μέσω ενός οχήματος ειδικού σκοπού.

Οι Millennials και οι GenZ απεικονίζονται επίσης συχνά ως οι πιο μοναχικές γενιές. Αξιοποιώντας το θετικό και μετριάζοντας το αρνητικό, η προσέγγιση της WeRoad συνδυάζει περιπέτειες σε μακρινές χώρες με την ευκαιρία να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με ομοϊδεάτες ταξιδιώτες, όλα καθοδηγούμενα από έναν συντονιστή ταξιδιού.

Για όσους επιθυμούν μια ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία, η εταιρεία προσφέρει το WeRoadX, μια αγορά όπου οι συντονιστές ταξιδιών μπορούν να δημιουργήσουν δρομολόγια που προσθέτουν στο καθημερινό πρόγραμμα του WeRoad.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις