Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Nory συγκέντρωσε 16 εκατ. δολάρια, για σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη για επιχειρήσεις στον τομέα της φιλοξενίας

Η Nory έχει αναπτύξει ένα λειτουργικό σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη για επιχειρήσεις στον τομέα της φιλοξενίας.

Η Nory, με έδρα το Δουβλίνο, έχει συγκεντρώσει 16 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης Series A, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα σε 25 εκατομμύρια δολάρια.

Η Nory έχει αναπτύξει ένα λειτουργικό σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη για επιχειρήσεις στον τομέα της φιλοξενίας. Η πλατφόρμα συγκεντρώνει τις βασικές λειτουργίες που εμπλέκονται στη διαχείριση μιας επιχείρησης στον τομέα της φιλοξενίας και στη συνέχεια παρέχει προτάσεις για βελτιώσεις στη λειτουργική αποτελεσματικότητα μετά την ανάλυση αυτών των δεδομένων.

Ο γύρος χρηματοδότησης διεξήχθη από την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Accel, με τη συμμετοχή των υφιστάμενων επενδυτών Cavalry Ventures, Playfair, Samaipata και Triplefair.

Η επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της ανάπτυξης προϊόντων και της διεθνούς επέκτασης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επί του παρόντος στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η startup κατέγραψε άλμα 400% στα έσοδα πέρυσι, με τον Nory να συνεργάζεται με πελάτες όπως η Buns from Home, η Jamie Oliver Group και η Roasting Plant Coffee

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις