Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Basketo εξαγόρασε το Your Greek Olive Oil

Στην εξαγορά του ελληνικού Your Greek Olive Oil προχώρησε το Basketo, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Startupper.gr. Η πρώτη αξιοποιώντας το έμψυχο δυναμικό του YourGreekOliveOil.com αναμένεται να αναπτύξει το μοντέλο του white label σε παγκόσμια κλίμακα για μια πληθώρα προϊόντων που εντάσσονται στους ευρύτερους κλάδους των τροφίμων, των αναψυκτικών και ποτών, καθώς επίσης και του αγροτικού τομέα.

Basketo: Αγοραπωλησίες φρούτων και λαχανικών χωρίς μεσάζοντες

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως το yougreekoliveoil.com ξεκίνησε την πορεία του ως startup μέσα από το Orange Grove, το accelerator της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2014 και μετεξελίχτηκε στην πρώτη B2B πλατφόρμα εξαγωγής τυποποιημένου Ελληνικού ελαιολάδου προς διεθνείς αγοραστές υιοθετώντας το μοντέλο του white label.

!!!YOUR_GREEK_OLIVE_STARTUPPER

Ουσιαστικά πρόκειται για μία εξαγωγική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους ξένους αγοραστές να δημιουργήσουν το ελληνικό ελαιόλαδο που επιθυμούν! Συγκεκριμένα, το Your Greek Olive Oil απευθύνεται στις ξένες αγορές και ειδικότερα σε όσες επιχειρήσεις πωλούν ελαιόλαδο. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στον ξένο αγοραστή να επιλέξει τη ποικιλία της αρεσκείας του βάσει του προφίλ του παραγωγού, των πιστοποιήσεων και των χημικών αναλύσεων και στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει την φιάλη που αυτός επιθυμεί και να μορφοποιήσει την ετικέτα ή τη φιάλη με το λογότυπό του. Αφού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός το προϊόν εμφιαλώνεται στην Ελλάδα και αποστέλλεται στον αγοραστή.

Όσο για την εταιρεία Basketo, αποτελεί το μοναδικό B2B internet λογισμικό στους ευρύτερους κλάδους των τροφίμων, των αναψυκτικών και ποτών, καθώς επίσης και του αγροτικού τομέα σε διεθνές επίπεδο. Μάλιστα, προσφέρει μια πλειάδα από καινοτόμα εμπορικά εργαλεία σε επαγγελματίες του διεθνούς εμπορίου, ενώ την ίδια στιγμή προάγει την εταιρική κοινωνική ευθύνη συμμετέχοντας ενεργά στην επίλυση του προβλήματος των υποσιτιζόμενων κοινωνικών ομάδων και συνεργαζόμενο με μη-κυβερνητικές ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τέλος, το Basketo αναμένεται να ξεκινήσει την παγκόσμια δραστηριοποίηση του εντός του αμέσως προσεχούς χρονικού διαστήματος από την Ευρώπη και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις