Επένδυση 250.000 ευρώ στην Viral Loops από το VentureFriends

Κεφάλαια ύψους 250.000 ευρώ άντλησε η Viral Loops από το επενδυτικό σχήμα VentureFriends.

H Viral Loops ασχολείται με την εύκολη και αυτοματοποιημένη δημιουργία προγραμμάτων viral & referral marketing.

Μέσω των εργαλείων της Viral Loops κάθε επιχείρηση μπορεί να «χτίσει» μέσα σε ελάχιστα λεπτά μία καμπάνια, όπου ο ένας χρήστης μπορεί να συστήσει και να προσελκύσει άλλα άτομα.

Μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό όπως για παράδειγμα οι AirBnB, Dropbox κ.α. χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μηχανισμούς προκειμένου να αυξήσουν την βάση χρηστών ή πελατών τους με έναν φτηνό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Η Viral Loops δημιουργήθηκε από την GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Agency στην Ελλάδα, με πελάτες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Πλέον η εταιρεία είναι αυτόνομη και αυτοτελής με δική της ομάδα και δικούς της (υψηλότατους) στόχους. H εφαρμογή βρίσκεται σε private beta τους τελευταίους μήνες μετρώντας ήδη δεκάδες πελάτες διεθνώς ενώ η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Λονδίνο.

Τον ρόλο του CEO ανέλαβε ο μέχρι πρότινος VP Product της GrowthRocks, Σάββας Ζορτίκης, ενώ ρόλο Group CEO και στις 2 εταιρείες αναλαμβάνει ο Θοδωρής Μουλός.

Viral Loops dashboard_702x

O CEO της Viral Loops Σάββας Ζορτίκης δηλώνει: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια εταιρεία που εστιάζει στην ανάπτυξη και κρατάει μια “μαγική” ισορροπία μεταξύ προώθησης και προϊόντος (ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα περί 50-50 μεταξύ traction και product)».

Ο Group CEO Θοδωρής Μουλός δηλώνει: «Χαιρόμαστε που έχουμε το Viral-Loops στο portfolio λύσεων μας, διότι μέσω της εμπειρίας μας στο μάρκετινγκ έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από την σύσταση από έναν φίλο/φίλη. Με την ενσωμάτωση του Viral Loops στους πελάτες μας, χτίζουμε σχέσεις μεταξύ των χρηστών των που καταλήγουν σε μεγαλύτερη χρήση των προϊόντων τους».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Viral Loops συμμετέχει και υποστηρίζεται από το πρόγραμμα NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις