Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Welcome Pickups: Χρηματοδότηση 1,65 εκατ. ευρώ για παγκόσμια ανάπτυξη

Η Welcome Pickups, μια επιχείρηση καινοτομίας στον τομέα του τουρισμού με έδρα την Αθήνα, η οποία εστιάζει τις υπηρεσίες της στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας για τον ταξιδιώτη ανακοίνωσε επένδυση 1,65 εκατομμυρίων ευρώ από VentureFriends, Openfund και Melih Odemis.

Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την επέκταση της προσφοράς υπηρεσιών, την ενίσχυση της κεντρικής ομάδας και την αύξηση του δικτύου προορισμών της Welcome από 11 σήμερα σε 40 έως το τέλος του 2018.

Ο Απόστολος Αποστολάκης, εταίρος στην VentureFriends δήλωσε: Στην VentureFriends, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την Welcome να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους της και να καθιερωθεί παγκοσμίως. Σε διάρκεια μόλις 2 ετών, η ταλαντούχα ομάδα έφερε ραγδαία ανάπτυξη και κατάφερε να επεκταθεί σε 5 χώρες και 11 προορισμούς, με την πλειοψηφία μάλιστα των εσόδων να προέρχονται εκτός Ελλάδος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Welcome θα αντιμετωπίσει με επιτυχία την επόμενη πρόκληση να λειτουργήσει σε 40 προορισμούς μέχρι το τέλος του 2018, δημιουργώντας ένα ισχυρό παγκόσμιο ταξιδιωτικό όνομα”.

welcome_logo_702x336

Έχοντας ιδρυθεί το 2015 στην Αθήνα, η Welcome ξεπερνάει τις συνηθισμένες υπηρεσίες μεταφορών, ως η πρώτη εταιρεία που προσφέρει μια συνολική ταξιδιωτική εμπειρία. Από τη στιγμή της άφιξης ενός ταξιδιώτη σε ένα νέο προορισμό μέχρι την επιστροφή του, η Welcome αναλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες (μεταφορές, ταξιδιωτικά προϊόντα, προτάσεις ενασχόλησης, πληροφορίες) με τον πιο διαπροσωπικό, φιλικό και εύκολο και τρόπο.

Ο Αλέξανδρος Τρίμης, CEO και συνιδρυτής της Welcome Pickups δηλώνει: “Το ξεχωριστό μοντέλο της Welcome έχει δημιουργήσει μια νέα ταξιδιωτική κατηγορία που καλύπτει όλες τις ανάγκες εντός προορισμού, εκτός από αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε οι πρώτοι σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία και που λάβαμε μια τόσο θετική ανταπόκριση από εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες. Πιστεύουμε ότι αυτή η χρηματοδότηση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξή μας και την κάλυψη επιπλέον προορισμών”.

Η Welcome, πέρα από τα προϊόντα που επικεντρώνονται στον ταξιδιώτη, προσφέρει εργαλεία παραγωγικότητας για ξενοδόχους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων BnB. Το Welcome for Hotels βοηθά τα ξενοδοχεία με την ελαχιστοποίηση του φόρτου εργασίας, απλοποίηση διαδικασιών, και καλύτερη κατανόηση του πελατολογίου. Το Welcome for BnBs γεφυρώνει το ακανθώδες κομμάτι στην επικοινωνία μεταξύ οικοδεσποτών και ταξιδιωτών – συντονίζοντας την άφιξη και το check-in.

Η Welcome σχεδιάζει να καλύψει 6 νέους προορισμούς σε 4 χώρες μέχρι το τέλος του 2017 και να εξυπηρετήσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ταξιδιώτες το 2018.

welcome_Info_702

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις