Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Valid8me “σήκωσε” 12,5 εκατ. ευρώ για να μεταμορφώσει το customer onboarding

Η Startup ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία με την Grant Thornton Ireland έναντι 12,5 εκατ. ευρώ

Η ιρλανδική Startup regtech Valid8me, που ιδρύθηκε το 2021, έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα SaaS που μεταμορφώνει το customer onboarding, καθιστώντας τις διαδικασίες πιο απλοποιημένες και ασφαλείς, ενώ παράλληλα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς συμμόρφωσης.

Η πλατφόρμα SaaS της Valid8me επιτρέπει τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες να αποθηκεύουν, να μοιράζονται και να διαχειρίζονται με ασφάλεια τα βασικά δεδομένα που σχετίζονται με το Know Your-Customer. Υποστήριξε τη χρήση επαναχρησιμοποιήσιμης ψηφιακής ταυτότητας, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να εξορθολογίσουν την απόδειξη ταυτότητας και τις διαδικασίες ενσωμάτωσης με απλότητα, βεβαιότητα και σωστό έλεγχο.

Το Customer onboarding αποτελεί αγκάθι για πελάτες και επιχειρήσεις, που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για την επικύρωση, ενημέρωση και αποθήκευση εγγράφων. Η Valid8me αποσκοπεί να αλλάξει τα δεδομένα σε αυτό τον τομέα.

Με τη Vali8me, το κόστος του Customer onboarding μειώνεται κατά 50% που αναφέρεται και ο χρόνος onboarding μειώνεται έως και 90%. Μειώνει επίσης τον κίνδυνο και την έκθεση για τις επιχειρήσεις σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων, αφαιρώντας τα γενικά έξοδα διαχείρισης ευαίσθητων δεδομένων μέσω του επαναχρησιμοποιήσιμου μοντέλου αποθήκευσης ψηφιακής ταυτότητας, μειώνοντας την πιθανότητα πλαστών εγγράφων και οικονομικού εγκλήματος.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει πλέον πάνω από 10.000 διαφορετικά πρότυπα εγγράφων από 248 διαφορετικές χώρες και περιοχές. Αυτή η νέα επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του μεγέθους της ομάδας της Startup, την επιτάχυνση της ανάπτυξής της στην Ιρλανδία και την επέκτασή της σε βασικές αγορές του εξωτερικού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις