Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Φρενίτιδα με το αινιγματικό story του Ζούκερμπεργκ στο Instagram: «Κάτι ετοιμάζουμε…»

Ο CEO της Meta δημοσίευσε μια φωτογραφία του που φαίνεται να κρατάει κάτι, μπροστά υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση και γράφει πως «κάτι ετοιμάζουμε…».

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στους λάτρεις της τεχνολογίας το νέο story του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO της Meta δημοσίευσε μια φωτογραφία του που φαίνεται να κρατάει κάτι, μπροστά υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση και γράφει πως «κάτι ετοιμάζουμε…».

Όπως φαίνεται από το χρονόμετρο που υπάρχει στη φωτογραφία, το νέο θα ανακοινωθεί σε περίπου μία μέρα.

Ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ζούκερμπεργκ ενδεχομένως να προαναγγείλει την τρίτη εκδοχή της συσκευής εικονικής πραγματικότητας Quest.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2022 είχε αναφέρει ότι «έχουμε ομάδες παραγωγής που εργάζονται για τις επόμενες γενιές της εικονικής πραγματικότητας και το πώς θα είναι το Quest 3 και το Quest 4».

«Αυτό που περιμένω με αγωνία για τις μελλοντικές εκδοχές είναι να μπορούμε να “πιάσουμε” τις εκφράσεις των ματιών και του προσώπου γιατί αν είσαι χαρούμενος για την παρουσία σου, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή έχει όλους τους αισθητήρες για πραγματικά άβαταρ ώστε να μπορείς να επικοινωνείς σωστά», είχε δηλώσει τότε ο CEO της Meta.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις