Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Ίλον Μασκ είναι ξανά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Μασκ είδε την είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 40,3% φέτος στα 192 δισ. δολάρια, αφού οι μετοχές της Tesla αυξήθηκαν περίπου 24% τον Μάιο

Ο Ίλον Μασκ είναι ξανά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με τα ενημερωμένα στοιχεία του Bloomberg Billionaires Index που δημοσιεύτηκαν σήμερα. Ο ιδιοκτήτης του Twitter και της Tesla και της Space X ξεπέρασε τον Γάλλο μεγιστάνα, Μπερνάρ Αρνό, μετά την υποχώρηση που κατέγραψαν οι μετοχές του οίκου μόδας Luis Vuitton (LVMH) στο γαλλικό χρηματιστήριο.

Ο Μασκ είδε την είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 40,3% φέτος στα 192 δισ. δολάρια, αφού οι μετοχές της Tesla αυξήθηκαν περίπου 24% τον Μάιο.

O CEO της Tesla και ο Μπερνάρ Αρνό συναγωνίζονταν φέτος για τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο. Ο Αρνό ξεπέρασε για πρώτη φορά τον Μασκ τον Δεκέμβριο, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της LVMH. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η ζήτηση για είδη πολυτελείας αρχίζει να εξασθενεί καθώς η οικονομική δραστηριότητα επιβραδύνεται, ιδιαίτερα στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Οι μετοχές της LVMH έχουν υποχωρήσει περίπου 10% από τον Απρίλιο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index είναι ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις