Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple Store: Τι θα περιλαμβάνει το demo του Apple Vision Pro

Το demo, το οποίο θα έχει ως στόχο να βοηθήσει του χρήστες να μάθουν το πως λειτουργεί η συσκευή, θα έχει διάρκεια 25 λεπτών

Το Apple Vision Pro έρχεται στα Apple Stores από τις 2 Φεβρουαρίου. Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα demo διάρκειας περίπου 25 λεπτών, με στόχο να μάθουν το πως λειτουργεί η συσκευή, η τιμή της οποίας αναμένεται να φτάσει τα 3,499 δολάρια.

Σύμφωνα με το Bloomberg στο πλαίσιο της παρουσίασης οι χρήστες του Apple Vision Pro αρχικά θα μάθουν να χρησιμοποιούν το App φωτογραφιών. Στη συνέχεια οι χρήστες θα δουν μια σειρά από 3D φωτογραφίες καθώς και ένα χωρικό βίντεο.

Έπειτα, οι χρήστες θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή, με τέτοιον τρόπο ώστε εκείνη να αντικαθιστά τους υπολογιστές η τα iPad. Ειδικότερα θα μάθουν πως να ανοίγουν πολλαπλά παράθυρα, αλλά και να κάνουν περιήγηση στο ίντερνετ μέσω του Safari browser.

Μετά θα ακολουθήσει μια παρουσίαση από 3D ταινίες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πλάνα από άγρια ζώα και αθλητικά γεγονότα, μεταξύ άλλων. Λέγεται μάλιστα ότι θα υπάρχει και μια συναρπαστική σκηνή, η οποία θα αιφνιδιάσει τους θεατές.

Ακόμα, οι πληροφορίες θέλουν το Apple Vision Pro να περιλαμβάνει μια σειρά από εφαρμογές τρίτων, καθώς στόχος της Apple είναι να προσφέρει στους χρήστες της συσκευής μια μοναδική εμπειρία, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν θα τους κουράζει.

Τέλος, οι εργαζόμενοι των Apple Stores θα χρησιμοποιούν ένα ειδικό face scan σύστημα προκειμένου να βρουν το σωστό μέγεθος headband και light seal για κάθε πελάτη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις