Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Threedium: Δυναμική είσοδος στο 2024 – Σταθερή ανάπτυξη και στρατηγικές συνεργασίες

Η εταιρεία αποχαιρέτησε το 2023, κλείνοντας με επιτυχία έναν γύρο χρηματοδότησης Series A ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων και επιτυγχάνοντας νέο ρεκόρ με έσοδα 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η Threedium, εταιρεία υπηρεσιών IT, ηγείται της επιχειρηματικής υποδομής 3D & AR. Μεταμορφώνει το πρόσωπο του διαδικτυακού εμπορίου, διασφαλίζοντας ότι οι μάρκες παραμένουν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον κλάδο.

Η Threedium, η οποία ιδρύθηκε το 2017, με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστού, με κορυφαία εργαλεία ανάπτυξης 3D, API, Web Engine και επιχειρηματικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πλατφόρμας διαχείρισης και ανάπτυξης περιουσιακών στοιχείων, επιτρέποντας τη δημιουργία εμπειριών 3D και AR εξαιρετικά υψηλής πιστότητας για πλατφόρμες. Οι πελάτες της εταιρείας περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα όπως οι Louis Vuitton, Fendi, Bulgari, LOEWE, Tommy Hilfiger, Diageo, Girard Perregaux και NuOrder Lightspeed.

Η εταιρεία αποχαιρέτησε το 2023, κλείνοντας με επιτυχία έναν γύρο χρηματοδότησης Series A ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων και επιτυγχάνοντας νέο ρεκόρ με έσοδα 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μπαίνει δυναμικά στο 2024, ανακοινώνοντας στρατηγικές προσθήκες και συνεργασίες με γίγαντες της βιομηχανίας όπως οι AWS, Salesforce, ByteDance, Teads και WeTransfer. Αυτές οι συνεργασίες θα ενισχύσουν σημαντικά τις δυνατότητες διανομής τεχνολογίας. Εστιάζει στην επέκταση του παγκόσμιου αποτυπώματος και του μεριδίου αγοράς μέσα από σχέσεις και συνεργασίες με πελάτες, με γνώμονα την καινοτομία, ενώ και οι ομάδες Έρευνας και Ανάπτυξης εργάζονται σε νέες εφαρμογές με στόχο να κρατηθεί η εταιρεία μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η ομάδα πωλήσεων συμμετείχε ενεργά σε σημαντικές εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της CES στο Λας Βέγκας και της NRF στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο CTO ήταν βασικοί ομιλητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι σημαντικές για την προβολή των λύσεων αιχμής της εταιρείας και στη δημιουργία βασικών δεσμών με τον κλάδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις