Εντυπωσιακή χρηματοδότηση 75 εκατ. δολ. για την Okta

Newsroom
1'

Το ποσό των 75 εκατ. δολαρίων κατάφερε να αντλήσει η Okta μια startup που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού το οποίο και αποτελεί – ουσιαστικά – ένα διαδικτυακό σημείο σύνδεσης προκειμένου να “δέσει” άπειρες software εφαρμογές τις οποίες χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι.

Για την ακρίβεια, οι λύσεις της εταιρείας διευκολύνουν τους εργαζόμενους να έχουν ένα μοναδικό όσο και ασφαλές σημείο σύνδεσης για Web υπηρεσίες τις οποίες και χρησιμοποιούν σε καθημερινό επίπεδο. Όσο για τους επενδυτές που συμμετείχαν στη χρηματοδότηση, ήταν οι Andreessen Horowitz, Greylock Partners και Sequoia Capital. Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η χρηματιστηριακή αξία της Okta ξεπερνά τα επίπεδα του 1,2 δισ. δολαρίων!

Okta
Κάποιοι από τους πελάτες της Okta.

Σύμφωνα με στελέχη της, η Okta διαθέτει περισσότερους από 2.500 πελάτες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το LinkedIn, η διαχειρίστρια εταιρεία καζίνο MGM Resorts International, καθώς επίσης και η εταιρεία μεταφοράς χρημάτων Western Union.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει “σηκώσει” συνολικά κάτι παραπάνω από 230 εκατ. δολάρια σε κεφάλαια χρηματοδότησης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.