Η Flextronics International εξαγόρασε την NEXTracker

Newsroom
0'

Την NEXTracker, μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη startup που δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, εξαγόρασε η Flextronics International έναντι 245 εκατ. δολαρίων σε μετρητά.

Μάλιστα, η Flextronics International μπορεί να πληρώσει μέχρι και 85 εκατ. δολάρια επιπροσθέτως, με βάση μελλοντικούς στόχους απόδοσης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.