Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Apple μέσα από το iPadOS 18 φέρνει επιτέλους την πολυπόθητη αριθμομηχανή στα iPad

Η νέα εφαρμογή «αριθμομηχανής» έρχεται στο iPad και φέρνει μαζί της μια πληθώρα χαρακτηριστικών και βελτιώσεων για το λειτουργικό σύστημα

Η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζει την εφαρμογή «αριθμομηχανής» για τα νέα μοντέλα iPad, καθώς μετά από περισσότερο από μια δεκαετία από την αρχική κυκλοφορία της συσκευής, οι χρήστες περιμένουν αυτήν τη λειτουργία.

Σύμφωνα με αναφορές, η νέα εφαρμογή αριθμομηχανής θα περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα κάνουν τους υπολογισμούς ευκολότερους και πιο ευέλικτους.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων χαρακτηριστικών θα περιλαμβάνεται η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους του παραθύρου της εφαρμογής και μια πλευρική μπάρα για την εμφάνιση πρόσφατων υπολογισμών. Αυτά τα χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα είναι παρόμοια με εκείνα της «αριθμομηχανής» για το macOS 15, υποδεικνύοντας μια ενιαία γλωσσική σχεδίαση σε όλες τις πλατφόρμες της Apple.

Επιπλέον, αναμένεται η αναβάθμιση της εφαρμογής «σημειώσεων» τόσο στο iOS όσο και στο iPadOS, με νέα χαρακτηριστικά φωνητικών σημειώσεων. Επίσης, αναμένεται η ενσωμάτωση συμβατότητας με το iCloud, επιτρέποντας τον άψογο συγχρονισμό όλων των Apple συσκευών ενός user.

Η εισαγωγή της αριθμομηχανής στο iPad αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό καθώς θα υπηρετεί όχι μόνο μια ολοκληρωμένη εμπειρία αλλά κατά κανόνα θα καλύψει το κενό που άφησε η απουσία της εφαρμογής τα προηγούμενα χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις