Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργαλείο-απαλλαγής PDF αρχείων online από την LiquidBlox

Η Φινλανδική startup LiquidBlox παρουσίασε ένα εύκολο στην χρήση εργαλείο προκειμένου να δημιουργεί online εκδόσεις, με το οποίο φιλοδοξεί να… απαλλάξει τους χρήστες από την αναγκαιότητα της ύπαρξης και χρήσης των PDF αρχείων online!

Όπως υποστηρίζει η LiquidBlox, πρόκειται για έναν νέο τρόπο δημιουργίας ψηφιακών εκδόσεων, καθώς το εργαλείο που έχει αναπτύξει με βάση την HTML 5 δεν απαιτεί ικανότητες προγραμματισμού, ενώ η βασική του έκδοση διατίθεται προς χρήση δωρεάν. Μπορεί δε να αντικαταστήσει τα PDF αρχεία και τις flipbook σελίδες, τα οποία -μεταξύ άλλων- δεν αποτελούν την πλέον συμβατή μορφή για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη στα social media sharing ή την διαδικασία του Search Engine Optimization (SEO).

Αντιθέτως, με την χρήση του LiquidBlox, οι κατάλογοι, τα διαφημιστικά φυλλάδια και τα περιοδικά αποδεικνύονται responsive από την πρώτη στιγμή, επιτρέποντας την χρήση τους σε κάθε μορφής συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των smartphones και tablet PCs.

Τέλος, η startup που εδρεύει στο Ελσίνκι ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο χρηματοδότησής της στον οποίο και άντλησε 340.000 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις