Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Phoebus Energy συνάπτει 10ετούς διάρκειας συμφωνία με την Jabil

Η Ισραηλινή εταιρεία “καθαρής” τεχνολογίας Phoebus Energy υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας δεκαετούς χρονικής διάρκειας με την Αμερικανική κατασκευάστρια Jabil έτσι ώστε η τελευταία να αναλάβει την παραγωγή της οικογένειας λύσεων “έξυπνης” θέρμανσης και ψύξης νερού Hydra Balance.

Η Phoebus Energy, που ιδρύθηκε το 2007 από τον Yoav Ben-Yaakov, εδρεύει λίγο έξω από το Τελ Αβίβ, ενώ διαθέτει γραφεία πωλήσεων και υποστήριξης στην Αθήνα και το Αμβούργο. Αποτελεί δε μέρος του επενδυτικού πορτφόλιο της Terra Venture Partner. Η Ισραηλινή εταιρεία έχει αναπτύξει ένα υβριδικό σύστημα για την θέρμανση και την ψύξη του νερού που προορίζεται για μαζική κατανάλωση και χρήση σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία κ.ο.κ. τα οποία και καταφεύγουν στη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να ανταποκριθούν στις βασικές τους λειτουργίες.

Μάλιστα, η Phoebus Energy ισχυρίζεται πως με τις λύσεις της επιτυγχάνει εξοικονόμηση στη χρήση ορυκτών καυσίμων που κινείται από 70 έως και 90%! Όσο για τη συνολική οικονομία στο κόστος της ενέργειας, ξεπερνά το 50 με 60%. Μέγεθος, το οποίο για μεγάλες εγκαταστάσεις ισοδυναμεί με εντυπωσιακή εξοικονόμηση πόρων.

Μεταξύ των πελατών της, περιλαμβάνονται οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Starworld, η Γαλλική Accor, το Hilton, η IHG που μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτρια των Crowne Plaza και Holiday Inn brands κ.ά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις