Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Σεμινάριο” για το πώς “πλασάρεις” επιχειρηματικά τον Δήμο σου!

Τριήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη πραγματοποιεί ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον. Σκοπός του; Να ενισχύσει τους δεσμούς του Λονδίνου με τις δύο εθνότητες.

Κατά την παρουσία του στο Τελ Αβίβ, την Ιερουσαλήμ και την Ραμάλα, ο κ. Τζόνσον αναμένεται να παρουσιάσει στους επιχειρηματίες, επενδυτές και πολιτικούς το βάθος της βρετανικής πρωτεύουσας σε επίπεδο ικανοτήτων και δυνατοτήτων, θα τονίσει την ύπαρξη των “ζωντανών” κοινοτήτων του Λονδίνου, καθώς επίσης και τις παγκόσμιες διασυνδέσεις του, στοιχεία που το καθιστούν ως πρώτιστη επιλογή οικονομικού συνεργάτη!

Θα πρέπει να τονιστεί πως στο Τελ Αβίβ ο Δήμαρχος του Λονδίνου συνοδεύεται από στελέχη 15 τεχνολογικών εταιρειών, οι οποίοι με τη σειρά τους θα αναζητήσουν τρόπους συνεργασίας με εξειδικευμένα τεχνολογικά στελέχη από το Ισραήλ.

Παράλληλα, θα συμμετάσχει σε ειδικές εκδηλώσεις στο Χρηματιστήριο της Ισραηλινής πρωτεύουσας και στο Google Campus, σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερες Ισραηλινές τεχνολογικές επιχειρήσεις να επιλέξουν την βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να ενισχύσουν και ταυτόχρονα να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε διεθνές επίπεδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις