Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Σκωτσέζικη Administrate “σήκωσε” νέα χρηματοδότηση 2,2 εκατ. ευρώ

Η Administrate, μια Σκωτσέζικη startup που προσφέρει Sofware-as-a-Service (SaaS) που απευθύνονται σε παρόχους υπηρεσιών εκπαίδευσης κατάφερε να αντλήσει το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ σε ένα νέο κύκλο χρηματοδότησης του οποίου ηγήθηκαν η Archangels, μια σύμπραξη Σκωτσέζικων angel investors και η Scottish Investment Bank.

Το επόμενο βήμα για την Administrate είναι να καταφέρει να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς από την παροχή SaaS υπηρεσιών που θα αφορούν στον τομέα της εκπαίδευσης των υπαλλήλων επιχειρήσεων και της διοίκησης τους. Κάτι που θα λάβει χώρα με την περαιτέρω ανάπτυξη μιας υπηρεσίας που θα συνδυάζει ένα σύστημα διαχείρισης της γνώσης με εξειδικευμένα εργαλεία που θα καταγράφει τους εκπαιδευόμενους και θα “παρακολουθούν” την επίτευξη των στόχων της εκπαίδευσης και των εν γένει αποτελεσμάτων της διαδικασίας κατάρτισης.

Αποτέλεσμα; Οι επιχειρήσεις-πελάτες της Administrate θα τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν με περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο την απόδοση των επενδύσεων (Return On Investment- ROI) των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα οποία και επιλέγουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις