Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H νέα γενιά FinTech Startups ετοιμάζεται στο Startupbootcamp NY 2016

O accelerator Startupbootcamp ειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στον τομέα του FinTech, καθώς τρέχει αρκετά προγράμματα κάθε χρόνο σε αυτόν τον τομέα και μόλις έκλεισε τον γύρο αιτήσεων συμμετοχών στο πρόγραμμα του 2016 στην Αμερική. Άλλα προγράμματα που λειτουργούν σε αυτόν είναι: Digital Health, IoT, Smart Cities και InsurTech.

To 2015 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Startupbootcamp

To Startupbootcamp New York προσφέρει στις Startup που θα επιλεγούν πρόσβαση σε ένα δίκτυο 400 μεντόρων επενδυτών και επιχειρηματιών, τέσσερις μήνες διαμονή στη Νέα Υόρκη, 20 χιλιάδες δολάρια μετρητά, 600 χιλιάδες δολάρια σε διάφορες υπηρεσίες και πρόσβαση σε πάνω από 200 Angel Investors και VCs. Εταιρείες όπως η Mastercard, Rabobank, Santander, Thomson Reuters, Route 66 Ventures συμμετέχουν στο πρόγραμμα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις FinTech Startups. Σε αντάλλαγμα το Startupbootcamp ζητά το 6% του μετοχικού κεφαλαίου των startups.

Αρχές Μαρτίου θα γίνει η επιλογή των δέκα FinTech startups, το πρόγραμμα αρχίζει στις 18 Απριλίου ενώ στις 20 Ιουλίου θα γίνει το Demo Day 2016 όπου και θα έχουμε τη πλήρη εικόνα για το αν η επόμενη TransferWise ή Revolut θα είναι μέσα μέσα στις επιλεγμένες επιχειρηματικές προτάσεις και υλοποιήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις